Themis Advocaten Maastricht  is een full-service advocatenkantoor dat op vrijwel ieder rechtsgebied thuis is. Hoewel het kantoor al bestaat sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw, is het nog steeds een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf dat zich constant aanpast aan de eisen van deze tijd. U vindt ons kantoor aan de Parkweg 28 in Maastricht

Themis Advocaten waarborgt de kwaliteit van haar dienstverlening

De kwaliteit van de dienstverlening komt het beste tot uitdrukking in de uitstekende ICT-infra structuur, het gebruik van keurmerken om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen (Huis Advocaten) en veel aandacht voor de (permanente) opleiding van de advocaten. Daarnaast hechten wij enorm veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid en inlevingsvermogen zodat wij als advocaten altijd rekening kunnen houden met de persoonlijke beleving van onze cliënten in een zaak.

Voor zowel de zakelijke als de particuliere klant

Themis Advocaten Maastricht  heeft een vestiging in Maastricht en tevens zusterkantoren in Aken en Tongeren. Ons kantoor neemt al decennia lang een vooraanstaande positie in binnen de advocatuur in Zuid-Limburg en de Euregio. Deskundige bijstand is van groot belang, of dit nu een zakelijk geschil betreft of dat u als particulier rechtshulp zoekt, bij ons kantoor kunt u altijd terecht!

De rechtsgebieden van onze advocaten

U kunt met veel juridische zaken terecht bij onze advocaten. Door de zeer ruime aanwezige ervaring en expertise kunt u ervan op aan dat u de juiste juridische hulp krijgt van onze advocaten. Zij geven u advies en bieden u hun hulp in de volgde rechtsgebieden:

Direct actie ondernemen

Bent u in aanraking gekomen met politie, justitie of de rechtbank? Heeft u een privé situatie waarbij u een advocaat nodig heeft? Of bevindt u zich in een zakelijke kwestie waarbij u juridisch advies of ondersteuning kunt gebruiken?  Wij raden u dan aan om zo snel mogelijk contact op te nemen zodat wij snel naar uw zaak kunnen kijken om zo de mogelijkheden te onderzoeken. Wij staan u graag te woord.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut).

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat in Maastricht. Wij werken ook voor de regio’s:

Advocaat Maastricht, advocaat Brunssum, advocaat Heerlen, advocaat Kerkrade, advocaat Landgraaf, advocaat Nuth, advocaat Simpelveld, advocaat Voerendaal, advocaat Eijsden, advocaat Gulpen-Wittem, advocaat Margraten, advocaat Meerssen, advocaat Vaals, advocaat Valkenburg aan de Geul, advocaat Beek, advocaat Onderbanken, advocaat Schinnen, advocaat Sittard-Geleen, advocaat Stein.

A.F.T. Grul (André)
Ondernemingsrecht, familierecht
In november 1977 werd hij als advocaat beëdigd en heeft...
A.J.L.J. Pfeil (Hans)
Internationaal recht, arbeidsrecht, ondernemings- en mededingingsrecht.
Heeft verschillende spraakmakende zaken met succes voltooid. Is naast zijn...
C.S.B.E. Reinders (C.S.B.E.)
Algemeen civiel recht, arbeidsrecht, hippisch recht
Is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht in de...
S.J.H.G.M. Schils (S.J.H.G.M.)
Bestuursrecht, omgevingsrecht
Stan Schils studeerde in 2007 af aan de Radboud Universiteit...
E.H.J. van der Heijden (Eef)
Verkeersrecht, verzekeringsrecht en zakelijke rechten.
Werkte tot 1987 als advocaat in Utrecht en is sindsdien...
Mr. H.D.S. van der Kaaij (Hester)
Algemene rechtspraktijk
Hester van der Kaaij is in 2011 afgestudeerd aan de...
Themis Advocaten
Het Bat 16, 6212XN Maastricht
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strict vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.