In de afgelopen jaren heeft de aanpak van Raetsluy Advocaten in Breda zich meer dan bewezen. Vele ondernemingen en particulieren wisten de laagdrempelige weg naar hun advocaat te vinden.

Tijden veranderen, het goede blijft ook bij Raetsluy Advocaten Breda

Het kantoor is daardoor in korte tijd gestaag gegroeid. Uitgangspunt daarbij is en blijft dat, ondanks veranderende tijden: het goede moet worden behouden. Dus kunt u bij ons blijven rekenen op:

  • Een direct en laagdrempelig contact met uw advocaat
  • Kwaliteit van dienstverlening
  • Een jong en enthousiast team
  • Moderne en frisse aanpak binnen een traditioneel beroep

Rechtsgebieden Raetsluy Advocaten

Raetsluy Advocaten heeft een breed pakket op het gebied van de juridische advies- en procespraktijk. Of het nu particuliere of zakelijke kwesties zijn u kunt rekenen op onze expertise. Onze advocaten hebben een brede juridische achtergrond, daarnaast zijn zij vergaand gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden:

Wat zijn de kernwaarden van ons kantoor?

De drie pijlers van onze advocaten zijn KWALITEIT, SNELHEID en PRIJS. Deze kernwaarden vormen, in combinatie met de voor Raetsluy typerende laagdrempeligheid, de spil in onze dienstverlening.

Daarnaast kunt u vertrouwen op naleving van de grondregels zoals die voor iedere advocaat gelden: onafhankelijkheid, vertrouwelijkheid, geheimhouding en integriteit. U vindt ons aan de Speelhuislaan 158 in Breda.

Direct hulp

Wij willen u adviseren niet te lang te wachten met het inschakelen van de juiste juridische hulpverlening voor uw kwestie, zaak of vragen. Indien er voorbereiding en onderzoek nodig is om u zo goed mogelijk te helpen is het goed om daar zoveel mogelijk tijd voor te hebben. Neem gerust eens contact op met Raetsluy Advocaten om te kijken wat wij voor u en uw zaak kunnen betekenen. Vul ons contactformulier in of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut).

K. Gobbens (Koert)
Verbintenissenrecht, vastgoedrecht, ondernemingsrecht
" Lijnrecht, maar nooit te kort door de bocht" Koert...
F. J. Koningsveld (Frank)
Strafrecht, Jeugdrecht en Verbintenissenrecht
" In goede handen " Frank Koningsveld heeft het kantoor...
L. Langenberg (Lars)
Strafrecht, Personen- en Familierecht
Lars Langenberg is specialist strafrecht en daarnaast werkzaam in personen-...
Raetsluy Advocaten
Speelhuislaan 158, 4815 CJ Breda
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.