Martin Hofman is als advocaat en partner aangesloten bij het kantoor. Hij heeft zijn studie Nederlands Recht gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Na afronding van zijn studie heeft hij diverse andere (postacademische) opleidingen gedaan, waaronder de beroepsopleiding voor rechtsbijstandjuristen (EUR), de Postacademische Leergang Arbeidsrecht (UvA), de opleiding tot mediator (ICM) en de leergang onderwijsrecht (OSR).

Martin is na zijn studie begonnen als juridisch medewerker bij een vakbond. Jarenlang heeft hij gewerkt voor een grote rechtsbijstandverzekeraar, met aanvullende taken als mentor en stafmedewerker kwaliteitsbevordering. Ook heeft Martin gewerkt voor een grote onderwijsinstelling en heeft hij als ondernemer de ondernemingen Rechtszaken.nl en Bureau Onderwijsrecht opgericht. Naast zijn werkzaamheden als advocaat, is Martin actief als bestuurslid van diverse lokale verenigingen en geschilleninstanties.

Martin is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht en het onderwijsrecht, maar behandelt ook civielrechtelijke en bestuursrechtelijke zaken. Ook is hij gespecialiseerd in privacy en gegevensbescherming, waaronder de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Hij ondersteunt diverse organisaties en bedrijven bij de implementatie van deze nieuwe privacywetgeving, en fungeert ook als functionaris voor gegevensbescherming (FG).

Martin is lid van Vereniging voor arbeidsrecht (VVA), de Nederlandse vereniging voor onderwijsrecht (NVOR), en de Vereniging van advocaten en rechtsbijstandverleners in het onderwijs (VARO).