In onze steeds complexere samenleving en dynamische economie moet u kunnen rekenen op een ervaren advocaat. Een advocaat die samen met u uw zaak persoonlijk doorneemt en met een deskundig advies komt en de zaak tot een goed einde laat komen. Knuwer Advocaten Den Helder staan bekend om hun expertise, ervaring en betrokkenheid bij hun clienten. U bent hier in goede handen.

Werkzaam in meerdere rechtsgebieden

Doordat Knuwer Advocaten Den Helder ruime ervaring en expertise in huis hebben op vrijwel alle rechtsgebieden, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Zowel voor de kritische ondernemer of particulier die een deskundig en betrokken juridische oplossing verlangt. Wij kunnen u bijstaan en adviseren in de volgende rechtsgebieden:

Of het nu gaat om een zakelijk conflict of een privé kwestie, de optimale behartiging van uw belangen staat bij ons centraal. U kunt bij ons terecht met uw vragen, conflicten en kwesties binnen de volgende rechtsgebieden:

Knuwer Advocaten Den Helder is betrokken en deskundig

Samen met u streven onze ervaren advocaten naar het maximaal haalbare resultaat. Daarbij mag u van ons een betrokken houding en deskundig advies verwachten. Met oog voor de persoonlijke omstandigheden. U wilt tenslotte een advocaat die met u meedenkt, zich in kan leven in uw situatie zonder het beoogde resultaat uit het oog te verliezen.Hiervoor bent u in goede handen bij Knuwer Advocaten Den Helder.

Waar vindt u ons?

Wij bespreken in elke zaak open en duidelijk wat uw kansen, mogelijkheden en obstakels zijn. Waarbij de optimale behartiging van uw belangen centraal staan. Onze advocaten gaan voor resultaat en zorg voor u als cliënt. U vindt ons kantoor aan de Luchthavenweg 16 in Den Helder.

Direct hulp nodig

Wij adviseren onze cliënten altijd om zo snel als mogelijk contact op te nemen met Knuwer Advocaten Den Helder om op die manier te waarborgen dat er direct actie ondernomen kan worden. Uw zaak moet goed bekeken worden, onderzoek en research en nog veel meer zaken die belangrijk zijn moeten worden opgestart. Het is daarom slim om hier zo snel als mogelijk mee te starten. Neem daarom direct contact op om naar de mogelijkheden te kijken voor uw zaak. Mail vrijblijvend uw juridische vragen of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut).

M.E. Frank-Kleijne (Marieke)
Arbeidsrecht
Marieke heeft een advies- en procespraktijk ten behoeve van ondernemers...
G. Lieffijn (Geert)
Strafrecht
Geert is strafrechtspecialist bij uitstek. Hij behandelt uitsluitend strafzaken en...
B.J. Mekkelholt (Bart)
Ondernemingsrecht, schade- en aansprakelijkheidsrecht, insolventierecht, incassozaken
Nadat Bart is begonnen in een algemene civielrechtelijke praktijk heeft...
N.J.M. Plat (Nicolette)
Familie- en jeugdrecht
Nicolette is lid van de Vakgroep Personen- en familierecht. Zij...
A.J.J. Sweens (Arthur)
Arbeidsrecht, contracten, samenwerkingsvormen
Arthur is gespecialiseerd in het ondernemingsrechten het insolventierecht. Bij de...
Knuwer Advocaten Den Helder
Luchthavenweg 16, 1786PP Den Helder
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.