De Haan Advocaten Assen is één van de 25 grootste Nederlandse juridische dienstverleners. Onze juridische dienstverlening leveren wij in een full-service concept waardoor wij een combinatie van advocatuur en notariaat kunnen aanbieden. Hierdoor bent u zowel als particulier als ondernemer verzekerd van de gewenste expertise in uw juridische kwestie.

Ondernemers en particulieren

De Haan Advocaten Assen zijn gespecialiseerd op diverse soorten rechtsgebieden en verlenen juridische bijstand aan zowel particulieren als ondernemers. Op beide vlakken weten wij als geen ander wat u zoekt of nodig heeft van een advocaat. Uw belangen staan voor ons voorop.

Gedrevenheid en betrokkenheid

De Haan Advocaten & Notarissen Assen staan bekend om de gedrevenheid en betrokkenheid. Hiermee hebben wij inmiddels al een hoop tevreden cliënten geholpen. Door de juiste balans in betrokkenheid en het monitoren van het juridische proces te handhaven zorgen wij dat alle facetten van een juridische kwestie in goede banen loopt waarbij de belangen van de cliënt voorop staan.

Waar vindt u De Haan Advocaten Assen?

Het kantoor van De Haan Advocaten Assen bevindt zich aan de Borgstee 11 in Assen. Ons hoofdkantoor is gelegen aan de Van Elmptstraat 2 op het Europapark in Groningen. Tevens hebben we een kantoor in Leeuwarden, Almere, en nog een strafrechtkantoor in Groningen. Verder hebben we een advocaat in Hamburg (DL).

Rechtsgebieden

De volgende rechtsgebieden worden behandeld door De Haan Advocaten Assen:

Direct actie ondernemen

Om u zo goed mogelijk te helpen is het van groot belang dat u zo snel als mogelijk contact op neemt met De Haan Advocaten Assen. Op die manier kunnen wij direct starten met benodigde onderzoeken en andere voorbereidingen waardoor er sneller kan worden geschakeld en u niet voor onverhoopte verassingen komt te staan later in het proces.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) .

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

 

H.J. Berends (Harm-Jan)
Algemeen Civiel
MR. H.J. BERENDS Harm-Jan Berends is begin 2014 afgestudeerd aan...
J.J. Gevers (Jasper)
Ondernemingsrecht, insolventierecht, IE en ICT
Daarna is hij bij de Haan advocaten en notarissen komen...
J.S. van Burg (Jan)
Insolventie- en handelspraktijk
V.S.A.W. Wegter (Veronique)
Algemeen civiel recht, personen- en familierecht
De Haan Huis Advocaten & Notarissen
Borgstee 11, 9403TS Assen
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.