De Haan Advocaten Almere is een kantoor dat hoort bij de 50 grootste juridische dienstverleners in Nederland. We leveren juridische dienstverlening volgens een full-service concept. Dat wil zeggen, een combinatie van advocatuur en notariaat, alsmede cursussen en trainingen.

De Haan Advocaten Almere voor het juiste juridische advies

Het succes van De Haan Advocaten & Notarissen rust op twee belangrijke pijlers: gedrevenheid en betrokkenheid. Hiermee hebben we een zeer uiteenlopende clientèle opgebouwd, variërend van particulieren en eenmanszaken, tot overheidsinstellingen en bedrijven met meer dan 2000 werknemers.

Civiele en notariële zaken

In ons kantoor aan de Radioweg te Almere behandelen we alle civiele en notariële zaken. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in Groningen aan de Van Elmptstraat 2 op het Europapark.

Ondernemers en particulieren

De Haan Advocaten Almere ondersteunen zowel particulieren als ondernemers in hun juridische zaken en kwesties. Hierbij gaan wij voor de beste resultaten en zullen wij ons optimaal inzetten voor het belang van voor onze cliënten en hun zaak. Door onze ruime ervaring en expertise kunnen wij ons op elk vlak inleven en zorgen voor de enige juiste benadering van juridische zaken en kwesties.

Rechtsgebieden

De Haan Advocaten Almere is door de vele specialismen van de advocaten zeer breed inzetbaar. Hierdoor kan u terecht voor uw juridische vragen, begeleiding en ondersteuning op de volgende rechtsgebieden:

Direct actie ondernemen

Zodra u in de situatie komt dat u juridische hulp kunt gebruiken is het zeer verstandig om direct contact op te nemen met De Haan Advocaten Almere. Op deze manier kan uw zaak snel worden opgepakt op de meest effectieve manier wat uiteindelijk zal zorgen  dat of de negatieve gevolgen voor u beperkt zullen blijven of dat u juist sneller succesvolle resultaten zult behalen. De Haan Advocaten Almere staan u graag te woord om direct te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut) .

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat in almere. Wij werken ook voor de regio’s:

Advocaat Apeldoorn, advocaat Beekbergen, advocaat elspeet, advocaat harderwijk, advocaat Deventer, advocaat Zutphen, advocaat Epe, advocaat Nunspeet, advocaat Putten, advocaat Barneveld, advocaat Voorst.

Mirjam Haverkort
Personen- en Familierecht, erfrecht, jeugdrecht
Na haar carrièreswitch van Jeugdzorg naar de advocatuur in 2007,...
J. Schutter (Jan)
Onderwijsrecht, arbeidsrecht, ambtenarenrecht
Informatie over advocaat Almere - Jan Schutter Heeft 20 jaar...
De Haan Huis Advocaten & Notarissen
Radioweg 2, 1324KW Almere
  • Persoonsgegevens

  • Gewenst terugbelmoment

  • Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.