Mr. Weisz-Hertsworm is afgestudeerd met een specialisatie in familierecht en is sinds 2008 werkzaam als jurist en (familie)mediator. Rebecca heeft zich gespecialiseerd tot familie-mediator en staat als MfN-(familie)mediator ook ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Mr. Weisz-Hertsworm helpt haar cliënten bij zowel een eenzijdig als een gemeenschappelijk echtscheidingsverzoek. Zij houdt zich als jurist en mediator bezig met familierecht waarbij ze onder andere ouders, ex-partners en nabestaanden helder adviseert en krachtig coacht.

Mr. Weisz-Hertsworm staat voor u klaar bij problemen met betrekking tot ouderlijk gezag. Met een oplossingsgerichte instelling adviseert en (zo nodig) procedeert zij op het gebied van onder meer echtscheiding en ouderlijk gezag. Als coach staat mr. Weisz-Hertsworm bekend om haar verbindend vermogen, zij vindt het belangrijk om echt te luisteren naar haar cliënten. Zo maakt zij afspraken die tegemoetkomen aan de belangen van de partners en eventuele kinderen.

Mr. Weisz-Hertsworm is tevens KIES-mediator. Het kind staat bij een echtscheiding centraal. Onderdeel van de mediation is dan ook dat zij een kindgesprek met een kind voert.