Informatie over advocaat Amsterdam - Marian Euverman

‘No nonsense’ en ‘to the point’ met kennis van zaken

Marian is sinds 2007 advocaat. Na enkele jaren ervaring op te hebben gedaan bij een middelgroot kantoor in Rotterdam, werkt zij vanaf 2009 bij AD advocaten.

Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht en behartigt de belangen van zowel werkgever als werknemer op het gebied van onder meer individueel en collectief ontslagrecht, medezeggenschapsrecht en arbeidsongeschiktheid.

In 2012 heeft Marian met succes de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond. Door deze intensieve opleiding, waarbij alle facetten van het arbeidsrecht aan de orde zijn gekomen, kan zij cliënten op zeer deskundige wijze adviseren en bijstaan. Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Nederland (VAAN), een vereniging waarvan alleen specialisten lid mogen worden en van de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Amsterdam (VAA).

Voorts heeft Marian veel ervaring met zaken op het terrein van algemeen contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en strafrecht.

Marian wordt in haar werk getypeerd als een betrouwbaar en doortastend advocaat. Zij is zeer scherp in het voeren van onderhandelingen; in procedures haalt zij het onderste uit de kan.