Huis AdvocatenWij helpen je bij al jouw juridische vragen en problemen!

  • Landelijk netwerk van ervaren en betrokken advocaten
  • Wij helpen je bij elk juridisch geschil en gaan voor het beste resultaat
  • Neem vrijblijvend contact op met ons om jouw vragen en situatie te bespreken!

Direct hulp Alle kantoren

Over Huisadvocaten

Huis Advocaten is een kwaliteitsnetwerk van advocatenkantoren met
18 vestigingen door heel Nederland. Bij Huis Advocaten zijn ruim 180 advocaten werkzaam met uitgebreide ervaring in het oplossen van juridische problemen voor zakelijke en particuliere cliënten. Al onze kantoren hebben ruime openingstijden zodat wij altijd goed bereikbaar zijn. Bel ons op 0900-238 238 2 (3 cent per minuut) of vul het contactformulier in voor direct contact. We bespreken dan jouw vragen en situatie. Zo weet je waar je aan aan toe bent en welke vervolgstappen verstandig zijn in jouw situatie. Huis Advocaten is er voor jou! 

Werkwijze

Leg jouw situatie aan ons voor

Vul ons contactformulier in of bel ons op 0900 - 238 238 2 (3 cent per minuut). Je krijgt vervolgens een juridisch medewerker aan de lijn die jouw situatie met je doorspreekt.

Wij brengen je in contact met een Huis Advocaat

Wij brengen jou vervolgens in contact met een ervaren Huis Advocaat bij jou in de buurt.

Jouw zaak wordt professioneel behandeld

Als jij dit wilt pakt onze advocaat jouw zaak voor je op. Hierbij kun rekenen op een professionele aanpak. Onze advocaten zijn ervaren en zetten het belang van de klant voorop.

Jij bent onze tevreden klant

Onze advocaat wikkelt jouw zaak naar tevredenheid af. Vele tevreden klanten gingen je voor! Neem direct contact met ons op!

Wat vinden onze klanten?

Ik was verwikkeld in een lastig arbeidsconflict. Het maakte mij erg onzeker en ik wist niet goed wat ik wel en niet moest doen. Daarom belde ik met Huis Advocaten. De juridische medewerker nam mijn situatie door en stelde me gerust. Ook gaf ze met goede tips wat wel en niet te doen. Die middag werd ik al gebeld door een advocaat bij mij in de buurt. Hij naam mijn zaak in behandeling en alles is goed afgewikkeld.

Daniëlle Liselot

Ik had een conflict met een van mijn huurders. Het huurrecht is ingewikkeld en ik kwam er niet uit wat ik moest doen. De advocaat van Huis Advocaten kon mij voorzien van de juiste informatie en wikkelde de zaak naar volle tevredenheid af.

Floris de Vries

Wat een vlotte reactie. Jullie weten van doorpakken. Mijn situatie werd deskundig in kaart gebracht en de verschillende opties werden besproken. Mijn advocaat zet net die extra stap voor mij. Mijn rechten staan centraal. Dat voelt prettig en geeft mij als ondernemer een hoop vertrouwen.

Henk Marskamp

Bedankt! Jullie denken mee, zoeken naar alternatieve mogelijkheden en zetten je vervolgens compleet in voor jullie klanten. Het recht is en blijft complex. Ik zag door de bomen het bos niet niet meer. Waar had ik recht op en waar moest ik elf aan voldoen? Het is me nu allemaal een stuk duidelijker. Jullie weten het recht te vertalen naar een duidelijk en begrijpelijk verhaal. Ga zo door!

Christa Arendse

Het laatste nieuws

180+
Advocaten
23
Locaties
20+
Rechtsgebieden
5000+
Tevreden klanten