Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900 55 53 777(dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Verzekering

Nederland kent een uitgebreid stelsel van wetten en maatregelen op het terrein van de sociale zekerheid. Dit rechtsgebied omvat de regeling van rechten en plichten van werkgevers, werknemers en zelfstandigen.

Sociaal zekerheidsrecht

De voornaamste regelgeving heeft betrekking op de rechten en plichten bij arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Hieronder vallen onder andere regelingen over arbeidsongeschiktheid, re-integratie van werknemers, medische keuringen bij aanstellingen en premieafdrachten door werkgevers.

Onder dit rechtsgebied vallen ook:

De overheid vervangt in een hoog tempo oude regelingen door nieuwe wetten. Hierdoor is het sociale zekerheidsrecht in de loop der jaren steeds omvangrijker en complexer geworden.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben binnen het sociale zekerheidsrecht. Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaan zij aan de slag met uw zaak. Samen met u kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat sociaal zekerheidsrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 55 53 777 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat sociaal zekerheidsrecht en de vestiging bij u in de buurt.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend.
Op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur, op vrijdag tot 18.30 uur.
In het weekend van 10.00 tot 16.00 uur.  

Bel me terug

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900 55 53 777 (dagelijks tot 22.00 uur)