Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900 55 53 777(dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Letselschade

Dagelijks gebeuren er honderden ongevallen met letselschade tot gevolg. Het kan iedereen overkomen. Adequate en professionele hulp na een ongeval is dan essentieel. De gevolgen kunnen namelijk aanzienlijk zijn. Denk aan inkomen dat wegvalt of bijvoorbeeld het aanpassen van de woning of auto.

De schade kan onder andere bestaan uit:   

Maximale schadevergoeding bij letselschade

U hebt recht op vergoeding van uw letselschade als een ander aansprakelijk is. Een financiële tegemoetkoming krijgt u echter niet vanzelf.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

De advocaten van Huis Advocaten hebben jarenlange ervaring en veel specialistische kennis op het gebied van verhaal van maximale letselschadevergoeding. Wij zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij zorgen voor de juiste afhandeling en begeleiding van uw letselschade en het regelen van de maximale rechtvaardige schadevergoeding. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat letselschade.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 55 53 777 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat letselschade en de vestiging bij u in de buurt.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook 's avonds en in het weekend.
Op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur, op vrijdag tot 18.30 uur.
In het weekend van 10.00 tot 16.00 uur.  

Bel me terug

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900 55 53 777 (dagelijks tot 22.00 uur)