Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Vastgoed

Advocaat vastgoed

Het kopen of huren van onroerend goed is voor de meeste ondernemingen geen dagelijkse bezigheid. Bij de koop, verkoop of (ver)huur van vastgoed spelen een hoop juridische aspecten. Een goed advies van een vastgoed advocaat beperkt de risico's. Bij vastgoed spelen grote belangen. Laat u daarom goed adviseren voordat u een overeenkomst sluit.

Zakelijk vastgoed en huurrecht

Standaardovereenkomsten volstaan niet als het gaat om de koop of huur van vastgoed. Elke situatie is anders. Bovendien moet het gebruik van het pand, de termijn bij huur, leveringsvoorwaarden en eventuele beperkte rechten worden vastgelegd. Een advocaat vastgoed helpt uw onderneming alle juridische aspecten goed vast te leggen.

Is er al een conflict ontstaan over de koop of huur? Ook dan staan de vastgoedadvocaten van Huis Advocaten u en uw onderneming bij.

Voorbeelden vastgoed kwesties

Als het gaat om vastgoed kan uw onderneming te maken krijgen met:

De complexiteit van vastgoed transacties en de door partijen gestelde eisen nemen toe. Bij dergelijke transacties zijn grote belangen betrokken. Om onroerend goed transacties voorspoedig te laten verlopen, is begeleiding van de aan- of verkoop van onroerend goed van begin tot het einde dan ook raadzaam. Ditzelfde geldt bij huurrechtelijke situaties, waarbij een goede voorbereiding het halve werk kan zijn.

Vastgoed & projectontwikkeling

Zowel projectontwikkelaars als overheden zijn bij Huis Advocaten aan het juiste adres voor advies of een overeenkomst op maat wanneer het gaat om projectontwikkeling. Bij projectontwikkeling is het belangrijk dat alle afspraken goed en duidelijk worden vastgelegd. Denk daarbij aan een samenwerkingsvorm. Een advocaat vastgoedrecht van Huis Advocaten helpt u bij het opstellen van een overeenkomst  of het beoordelen van een bestaande overeenkomst.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

De Huis advocaten hebben jarenlange ervaring op het gebied van het vastgoed. In vastgoedzaken is een goede samenwerking tussen advocaten en notarissen van groot belang. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Bij Huis Advocaten vindt u ze onder één dak. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat vastgoedrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)