Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Strafrecht

Advocaat - strafrecht

Bent u als ondernemer bezocht door de FIOD? Bent u verdachte van een economische overtreding?  Heeft u in uw onderneming geprobeerd de belasting te ontduiken? In deze situaties wordt u verdacht van een strafbaar feit.

Misschien heeft u al een dagvaarding binnen? Het maakt onze strafrecht advocaten niet uit of u nu schuldig  of onschuldig bent, zij zullen u altijd bijstaan met het juiste advies of de juiste actie ondernemen in het belang van uw zaak. We adviseren u om in een zo vroeg mogelijk stadium met een gespecialiseerd strafrecht advocaat contact op te nemen.

Overtreding en misdrijf

Iedereen dient zich te houden aan de regels die zijn vastgelegd in het strafrecht. Zodra iemand deze regels overtreedt pleegt hij of zij een strafbaar feit. Er bestaan twee soorten strafbare feiten; een misdrijf en een overtreding. Hierbij is een misdrijf zwaarder dan een overtreding. Een overtreding wordt lichter berecht dan een misdrijf. Dit wordt door de rechtbank sector kanton berecht. Een misdrijf wordt een stuk zwaarder berecht door de meervoudige kamer.

Komt u in de situatie dat u te maken krijgt met politie en of justitie, dan is het heel belangrijk om zo snel als mogelijk een advocaat te bellen die gespecialiseerd is in strafrecht. Op die manier kunnen uw belangen direct worden behartigd en wordt u voorgelicht van de verwachtingen in uw zaak. Strafrecht Advocaten zijn gebonden aan beroepsgeheim en zijn er om u te helpen en u op uw rechten en plichten te wijzen als verdachte.

Dagvaarding

Als u een dagvaarding heeft ontvangen in verband met een overtreding of misdrijf dan raden wij aan om direct contact op te nemen met een advocatenkantoor die gespecialiseerd is in strafrecht. Uw advocaat heeft dan ruim de tijd om uw zaak en verdediging goed voor te bereiden.

Een dagvaarding betreft een officiële brief gestuurd door de Officier van Justitie (OvJ) waarin staat dat u als verdachte in een overtreding of misdrijf wordt opgeroepen om te verschijnen op een rechtbankzitting. Over welke overtreding of misdrijf het gaat kunt u op de voorkant van de brief lezen.

Begeleiding en advies van een advocaat strafrecht in alle fases van het strafproces

Iedere persoon is gerechtigd zich te laten bijstaan door een advocaat. Wij kunnen u  ook helpen op basis van rechtsbijstand ( pro deo).

De strafrecht advocaten van Huis Advocaten helpen u als ondernemer met de juiste adviezen en acties in alle facetten van het strafproces. Ook staan wij klaar voor benadeelden en slachtoffers die hun schade willen verhalen op de daders.  

U kunt bij Huis Advocaten terecht voor diverse soorten strafrecht gebieden zoals diefstal, mishandeling, bedreiging, verkrachting en doodslag. Maar  Huis Advocaten kunnen u ook helpen met bijzondere strafrecht  zaken zoals:

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

Wij behartigen uw belangen en verlenen de juiste juridische bijstand aan slachtoffers of verdachten. Wij hebben veel ervaring met de moderne strafrechtpraktijk en zijn in alle opzichten klaar om de zware verantwoordelijkheid van uw verdediging op ons te nemen. 

Direct actie ondernemen met onze advocaat strafrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat strafrecht en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)