Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Ondernemingsrecht

Advocaat ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is het rechtsgebied dat zich bezig houdt met alle juridische aspecten waarmee ondernemingen te maken kunnen krijgen. Een onderneming heeft dagelijks te maken met dit rechtsgebied. Van het sluiten van overeenkomsten, het uitgeven van aandelen tot het overnemen van een onderneming, het ondernemingsrecht regelt de juridische aspecten.

Wilt u een bedrijf overnemen? Of heeft u plannen om te gaan exporteren? Wordt u als bestuurder aansprakelijk gesteld? En wie is vertegenwoordigingsbevoegd om namens de onderneming contracten te sluiten? Een advocaat ondernemingsrecht adviseert u!

Advocaat ondernemingsrecht

Binnen het ondernemingsrecht spelen vaak grote belangen. Als er grote belangen spelen wilt u natuurlijk dat een gespecialiseerde advocaat u bijstaat. Bij Huis Advocaten vindt u deze gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaten. Binnen alle (deel)gebieden van het ondernemingsrecht zijn onze advocaten werkzaam.

Wij kunnen u onder andere adviseren en begeleiden bij:

Juridisch advies vooraf, voorkomt problemen

Het vóóraf oriënteren over de juridische aspecten van voorgenomen activiteiten kan problemen voorkomen. Wat komt er bijvoorbeeld bij kijken wanneer u een handelsagent wilt inschakelen, of uw producten wilt gaan exporteren? Hoe pakt u de overname van een bedrijf aan? Onze advocaten ondernemingsrecht adviseren u graag, snel en deskundig.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van het ondernemingsrecht. Voor u is het zaak dat uw juridische positie zo nauwkeurig mogelijk in kaart wordt gebracht. Zodat vervolgens de juiste strategie wordt uitgezet. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat ondernemingsrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)