Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Merkbescherming

Advocaat merkbescherming

Heeft u een merk, maar wordt dit merk door een ander gebruikt? Kom in actie en bescherm uw merk! Een merk vertegenwoordigt waarde en exclusiviteit. Een merkrecht advocaat van Huis Advocaten helpt u uw merk te beschermen.

Merkbescherming

Een merk onderscheidt uw product of dienst binnen een bepaalde doelgroep van andere producten en diensten. Vaak is er jarenlang gebouwd aan het merk en heeft het een goede reputatie opgebouwd. Door een merkinbreuk wordt uw merk schade toegebracht. Dit kunt u een halt toeroepen door de gespecialiseerde merkadvocaten van Huis Advocaten.

Advocaat merkenrecht

Een in merkenrecht gespecialiseerde advocaat van Huis Advocaten beoordeelt -samen met u- de juiste en meest effectieve juridische vervolgstappen. Of het nu gaat om een vrijblijvend advies of het ondernemen van effectieve juridische acties. De advocaten merkenrecht kunnen u helpen uw conflict zo snel en praktisch mogelijk op te lossen. De ervaren merkenrecht advocaten staan voor u klaar wanneer u te maken heeft met een merkinbreuk.

Ook voor inbreukmakers

Wordt u aangesproken door een merkhouder vanwege onrechtmatig gebruik van een merk? Ook in die gevallen kan een advocaat merkrecht uw belangen behartigen. Ook voor andere kwesties rondom het intellectuele eigendom kunt u contact opnemen met een advocaat merkenrecht van Huis Advocaten.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht. Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaan zij aan de slag met uw zaak. Samen met u kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat intellectuele eigendomsrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)