Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Belastingrecht

Advocaat belastingrecht

Uw onderneming moet belasting betalen. Dit is onvermijdbaar. De belastingwetgeving is echter zeer complex, waardoor een fout in bijv. uw belastingaangifte snel is gemaakt. Het is daarom mogelijk dat u, bij een controle door de fiscus, een boete krijgt opgelegd. Wat voor boete dat is en de hoogte ervan hangen af van alle feiten en omstandigheden. Een gespecialiseerde Huis Advocaat kan bezwaar voor u aantekenen tegen alle beslissingen van de fiscus. Neem contact op met een advocaat fiscaal recht.

Fiscaal boeterecht (boeteprocedure)

Indien u of uw onderneming - al dan niet met opzet - een fout maakt in uw belastingaangifte is het mogelijk dat uw onderneming bezoek krijgt van de fiscus. Uw administratie zal worden onderzocht en u krijgt mogelijk een boete opgelegd. Zeer ernstige zaken worden zelfs via het strafrecht behandeld. De belastinginspecteur kan bij constatering van een belastingovertreding een verzuim- of vergrijpboete opleggen. De boetes kunnen zeer hoog zijn. Het belang van een goede advocaat belastingrecht is daarmee gegeven.

Belastingprocedure

Tegen een belastingaanslag kunt u bezwaar en beroep aantekenen. Dit betekent dat u eerst uw standpunt onderbouwd kunt indienen bij de belastinginspecteur. Indien u niet tevreden bent met het nieuwe besluit kunt u in beroep bij de belastingkamer van de rechtbank. Een rechter zal kijken of de fiscus de beslissing mocht nemen die hij heeft genomen. Een advocaat belastingrecht kan voor u de juiste gronden aanvoeren in bezwaar of beroep.

Indien problemen met de fiscus bestaan uit geschillen die niet kunnen worden opgelost met een belastingadvies, is het raadzaam om een fiscaal advocaat in te schakelen. Dit kan variëren van belastingprocedures tegen aanslagen tot het voeren van uw verdediging in een fraudezaak bij de strafrechter.

Het kan dan gaan om:

Het is verstandig advies in te winnen alvorens te discussiëren met de fiscus. Tijdig deskundig juridisch advies is raadzaam en kan veel geld schelen. De Huis Advocaten belastingrecht helpen u graag!

Huis Advocaten. Een duidelijk zaak

De advocaten van Huis Advocaten adviseren en begeleiden u als ondermemer. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het fiscaalrecht. Op een professionele en resultaat gerichte wijze gaan wij te werk. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden. Zodat de juiste strategie bepaald en uitgezet kan worden. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat fiscaalrecht

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)