Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Faillissement

Advocaat insolventierecht

Kunt u als bedrijf of persoon niet meer aan uw schulden voldoen? Of wilt u uitstel van betalingen omdat u tijdelijk niet aan uw schulden kan voldoen? Deze vraagstukken vallen onder het insolventierecht (faillissementsrecht).

Bij Huis Advocaten kunt u terecht met al uw vragen en juridische vraagstukken omtrent:

Tijdig optreden is noodzakelijk bij faillissementssituaties

Elke ondernemer wordt met een zekere regelmaat geconfronteerd met het faillissement van toeleveranciers of klanten. Echter ook als zelfstandige kunt u geconfronteerd worden met schulden of faillissement van een derde. Met goede voorzorgsmaatregelen en door juist optreden tijdens faillissementssituaties is het vaak mogelijk om de schade te beperken.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

De advocaten van Huis Advocaten hebben de expertise in huis om bedrijven en zelfstandigen in financiële moeilijkheden te adviseren over mogelijkheden ter voorkoming van of tijdens een faillissement.

Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaan zij snel aan de slag met uw zaak. Samen met u kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat insolventierecht

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)