Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Onze wet kent vele regels over de arbeidsrelatie van een werkgever met een werknemer. Deze wetten zijn bindend en dienen opgevolgd te worden. Soms ziet men met al die regels en wetten echter door de bomen het bos niet meer. Wij als Huis Advocaat kunnen u echter kundig bijstaan met onze kennis en de kans vergroten dat uw zaak een goede afloop kent. 

Arbeidsrecht - regels voor werkgevers

Een advocaat die gespecialiseerd is in arbeidsrecht kan uw onderneming bijstaan en zorgen dat u voldoet aan alle wettelijke eisen en verplichtingen met betrekking tot uw relatie met werknemers. Onze advocaten geven ook advies en wijzen u op regels die gunstig voor u en uw onderneming kunnen zijn. Het in dienst nemen van een advocaat arbeidsrecht is al meermaals een juiste investering gebleken.

Hieronder wat voorbeelden waarvoor u een advocaat arbeidsrecht in kunt zetten:

Weet u bij bepaalde onderdelen niet wat wettelijk vereist is en wat u in uw geval kunt ondernemen? Schakel dan een advocaat in die hierin gespecialiseerd is. Zij helpen u graag door die proces heen met advies en de juiste wettelijke vereisten. 

Advies over werknemers

Bevindt u zich in een conflict met een werknemer en weet u niet wat u wettelijk mag doen in deze situatie? Schakel dan direct een advocaat arbeidsrecht in. Een advocaat arbeidsrecht weet precies wat de wettelijke opties voor u zijn in het conflict met een werknemer.

Advies over directeur

Als directeur, aandeelhouder of lid van de raad van commissarissen gelden er andere ontslagregels,dan voor werknemers op de werkvloer.

Ambtenarenrecht

Ook voor ambtenaren verschilt het arbeidsrecht op diverse gebieden van het arbeidsrecht van de werknemers op de werkvloer. Kijk hiervoor bijvoorbeeld bij;  ontslagredenen en ontslagprocedure.

Huis advocaten kan u op alle rechtsgebieden van dienst zijn en bijstaan in zakelijke conflicten. Heeft u een zakelijk geschil of conflict en weet u niet wat uw rechten zijn? Twijfel dan niet en huur een advocaat in van Huis Advocaten. 

Waar moet u op letten... Tips van een advocaat:

Mijn werkgever is failliet verklaard. Heb ik nu nog recht op salaris?
Mijn werkgever biedt mij een contract aan voor 1 jaar met daarin een proeftijd van 1 maand. Mag dat?
Ik krijg nu van mijn werkgever voor de vierde keer een contract voor bepaalde tijd aangeboden. Mag dat?
Hoeveel vakantiedagen heb ik?
Kunnen mijn vakantie dagen worden uitbetaald?
Kan ik vakantiedagen meenemen naar het volgende jaar?
Mijn werkgever betwist mijn openstaande vakantiedagen, wat kan ik hieraan doen?
Wanneer heb ik recht op zwangerschapsverlof?
Krijg ik doorbetaald tijdens ouderschapsverlof?
Wat is het verschil tussen een arbeidsovereenkomst voor bepaalde en onbepaalde tijd?
Ik heb een contract voor bepaalde tijd en deze wil ik eerder opzeggen, kan dat?

Advocaat arbeidsrecht

Loopt u tegen een conflict aan? Win dan extra informatie in en laat een advocaat van Huis Advocaten u voorzien van tips en adviezen. 

Direct actie ondernemen met onze advocaat arbeidsrecht

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat arbeidsrecht en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)