Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Mediation

Advocaten-mediators

Bevindt u zich in een zakelijk conflict en wilt u er zonder procederen uit komen? Zit u in arbeidsconflict maar is de onderlinge verstandhouding belangrijk en wilt u ontslag voorkomen? Of wordt er al geprocedeerd en wilt u er toch liever op een andere manier uitkomen? Dan kan mediation een effectieve oplossing zijn die het proberen waard is. Bij zakelijke conflicten kunt u denken aan bijvoorbeeld de hoogte van een bonus of conflicten binnen een team van werknemers. Arbeidsmediation vindt in bijna alle gevallen plaats op initiatief van de werkgever.

Verschillende Huis Advocaten zijn gespecialiseerd in mediation en bemiddelen graag! Neem contact op met een advocaat-mediator.

Voordelen van mediation

In plaats van (verder) te procederen kan met behulp van een onafhankelijke derde de kwestie opgelost worden. Samen met de mediator wordt er gezocht naar een gezamenlijke oplossing. Op deze manier wordt bewerkstelligd dat beide partijen tevreden zijn met de oplossing. Beide partijen komen goed uit de strijd. Bij een juridische procedure is er namelijk vaak sprake van een winnaar en een verliezer.

Daarnaast kent mediation grote voordelen boven (verder) procederen, waaronder

Lees meer over problemen bij arbeidsconflicten.

Advocaat-mediator bij echtscheiding

Wanneer u als ondernemer met een echtscheiding wordt geconfronteerd, dan zult u ongetwijfeld een hoop vragen hebben. Hoe moet de waarde van mijn zaak worden verdeeld? Werkt uw partner ook mee in de zaak, hoe moet dat dan verder? Het is dus van groot belang dat de scheiding op een goede en redelijke manier verloopt. Een advocaat scheidingsbemiddelaar kan u hierin begeleiden.

Lees meer over:
Wat is mediation?
Wanneer mediation?
Waarom Echtscheidingsmediation?
De rol van de mediator

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak.

De Huis advocaten hebben jarenlange ervaring in mediation. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat mediation.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)