Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Aanbesteding

Advocaat aanbesteding

Als ondernemer of leverancier doet u mee aan een tender voor een mooie opdracht. U hebt nog veel vragen over de aanbesteding, maar er is weinig tijd en de stukken moeten binnen korte termijn ingediend worden. Kosten noch moeite worden gespaard om aan de hoge eisen en criteria te voldoen. U doet een lage aanbieding, maar ontvangt toch een afwijzingsbrief. De opdracht zal worden gegund aan de concurrent! U vraagt zich af of u niet oneerlijk bent behandeld en of u nog iets kunt ondernemen.

Wat verstaat men onder het aanbestedingsrecht?

Als (overheids)instellingen zoals gemeentes, de Belastingdienst, woningcorporaties en instellingen in de zorg en het onderwijs, goederen of diensten afnemen van een bedrijf, gelden speciale procedures voor het kiezen van ondernemingen, de zogenaamde aanbestedingsprocedures. Boven een bepaald drempelbedrag is de Nederlandse overheid verplicht om opdrachten Europees aan te besteden. Zij dient daarbij zorgvuldig te handelen. Ook commerciële instellingen maken bij de gunning van een opdracht steeds vaker gebruik van een tender.

Bij een aanbesteding kunnen voor u als leverancier grote belangen gemoeid zijn. Met name bij een mogelijke verlenging van een overeenkomst of bij raamovereenkomsten. Op juiste wijze te handelen in een aanbestedingsprocedure is dan ook van groot belang.

Hoe kan Huis Advocaten u helpen?

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van aanbestedingsrecht. Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaan zij aan de slag met uw vraag of zaak. Samen met u kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat aanbestedingsrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)