Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Werkwijze

Juridische vragen en contact met een huisadvocaat

Op de website van Huis Advocaten kunt u informatie vinden over diverse rechtsgebieden, zowel particulier als zakelijk. Ook kunt u via deze site een advocaat selecteren die zich heeft toegelegd op een specifiek rechtsgebied en die kantoor houdt bij u in de buurt. Om u te ondersteunen bij de keuze van de juiste advocaat hebben wij een aantal tips uitgeschreven die u daarbij kunnen helpen.

Zoekt u een advocaat? Bel de Huisadvocaten Intakebalie
0900 – 55 53 777

De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 9.00 tot 17.00 bereikbaar.
De juristen van de Huisadvocaten Intakebalie helpen u bij het selecteren van de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag. De adviezen van de intakebalie zijn overigens kosteloos en vrijblijvend.

Belangrijke informatie over de Huisadvocaten Intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Huisadvocaten Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim - zoals die gelden voor advocaten - niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Huisadvocaten Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Direct contact met een advocaat? Kies uw advocaat uit het overzicht

Wanneer u een vraag of zaak heeft voor een advocaat dan kunt u via deze website kiezen uit circa 180 advocaten die werken bij 25 advocatenkantoren verspreid over heel Nederland. Deze kantoren zijn van elkaar onafhankelijk maar zijn allen lid van de Vereniging Huis Advocaten, die deze website exploiteert. Alle advocaten hebben verschillende specialisaties en zijn lid van de Nederlandse Orde van advocaten.

Pro deo-advocaat

Soms is het mogelijk om uw zaak op basis van pro deo te behandelen. Uw advocaat regelt dit voor u en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. Vele advocaten van Huisadvocaten kunnen, indien mogelijk, op pro deo-basis werken.

De Huisadvocaten Intakebalie - Stel uw vraag

Mail direct uw vraag of bel de Huisadvocaten Intakebalie:
Bel gratis met 0900 – 55 53 777

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste advocaat doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)