Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Overheid

Advocaat bestuursrecht

Bent u het niet eens met een besluit van de overheid over de bestemming van uw onroerend goed? Is uw aanvraag niet gehonoreerd? Heeft u onterecht een boete gekregen? Allemaal vragen die vallen binnen het bestuursrecht.

Het bestuursrecht

Het bestuursrecht bevat regels voor de verhouding tussen de overheid en de individuele burgers, bedrijven en dergelijke. De overheid neemt besluiten die van grote invloed kunnen zijn op burgers en bedrijven. Hierbij kan het gaan om besluiten over de sociale zekerheid, de aanleg van infrastructuur en het onderwijs, maar ook:

Advocaat bezwaarschrift

Het bestuursrecht draait om de verhouding tussen burgers en de overheid. Vroeg of laat krijgt u te maken met een bestuursrechtelijk aspect. Hierbij kunt u denken aan de aanvraag van een vergunning of de vraag of u volgens het geldende bestemmingsplan mag bouwen. Ook sommige verkeersboetes of fiscale zaken vallen onder het bestuursrecht. Bij een bestuursrechtelijk probleem staat u nooit alleen; een advocaat bestuursrecht heeft alle benodigde kennis in huis om u optimaal van dienst te zijn.

Door een bezwaarschrift in te dienen kunt u een besluit van de overheid proberen tegen te houden. Onze advocaten bestuursrecht staan u graag bij. Tijdig deskundig juridisch advies is raadzaam, want de vele termijnen zijn bij overschrijding fataal.

Huis Advocaten. Een duidelijk zaak

De advocaten van Huis Advocaten adviseren en begeleiden u als particulier. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het bestuursrecht. Op een professionele en resultaat gericht wijze gaan wij te werk. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden. Zodat de juiste strategie bepaald en uitgezet kan worden.

Direct actie ondernemen met onze advocaat bestuursrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat bestuursrecht en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)