Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Letselschade

Dagelijks gebeuren er honderden ongevallen met letselschade tot gevolg. Het kan iedereen overkomen. Adequate en professionele hulp na een ongeval is dan essentieel. De gevolgen kunnen namelijk aanzienlijk zijn. Denk aan inkomen dat wegvalt of bijvoorbeeld het aanpassen van de woning of auto. Ook een misdrijf, medische fout of bedrijfsongeval kan letselschade teweeg brengen.

De schade kan onder andere bestaan uit:   

Materiële schade en inkomensderving bij letselschade

Onder materiële schade valt alle schade die voortvloeit uit een gebeurtenis, waarbij de schade bestaat uit kosten die gemaakt zijn voor het herstel van een goed (bijvoorbeeld een auto na een verkeersongeval). Ook ziektekosten, gederfde inkomsten uit arbeid of de kosten voor thuiszorg vallen onder de materiële schade.

Immateriële schade bij letselschade

Vergoeding voor psychische schade wordt ook wel smartengeld genoemd. Centraal staat de gederfde levensvreugde en psychische schade. Hierbij kunt u denken aan een traumatische aandoening of een burn-out. Ook overlijdensschade komt voor vergoeding in aanmerking.

Causaliteit, aansprakelijkheid en schadevergoeding

Tussen de schadeveroorzakende gebeurtenis en de letselschade zal een causaal verband moeten zijn, anders komt de letselschade niet voor vergoeding in aanmerking. Men spreekt wel van medische causaliteit als het gaat over het verband tussen de gezondheidsklachten en een ongeval. Wanneer de veroorzaker aansprakelijk is betaalt de verzekering van de veroorzaker u over het algemeen een bedrag uit. De verzekering zal dan zelf regres nemen (verhaal halen) bij de veroorzaker.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

De advocaten letselschade van Huis Advocaten hebben jarenlange ervaring en veel specialistische kennis op het gebied van verhaal van maximale letselschadevergoeding. Wij zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Wij zorgen voor de juiste afhandeling en begeleiding van uw letselschade en het regelen van de maximale rechtvaardige schadevergoeding. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat letselschade.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat letselschade en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)