Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Werken - Ontslag

Heeft u te maken met een dreigend ontslag als werknemer, directeur of als ambtenaar? Wilt u weten wat uw rechten zijn? Welke opzegtermijn geldt er? In deze situatie zult u vast veel vragen hebben. De advocaten van Huis Advocaten zijn onder andere gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Of u nou werknemer, directeur of ambtenaar bent, bij Huis Advocaten bent u op het juiste adres. Wij zullen u helpen om zo snel mogelijk een einde te maken aan deze onzekere situatie.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht regelt de rechten en plichten tussen werknemer en werkgever. De wetgeving voorziet in regels voor iedere werknemer of werkgever, zoals onder andere hoe een arbeidsovereenkomst tot stand komt, de maximale lengte van een proeftijd, de rechten en plichten van werknemers en werkgevers, de loonbetalingsplicht tijdens ziekte, re-integratie, en de verschillende vormen van ontslag.

Een groot deel van deze wetgeving is dwingend van aard - dit houdt in dat niet afgeweken mag worden van de wet - en biedt daarmee bescherming aan de werknemer. Het reduceert deels het machtsverschil tussen de ‘grote’ werkgever en de werknemer. Een advocaat arbeidsrecht staat werknemers bij in arbeidsgeschillen en adviseert bij (dreigend) ontslag, reorganisatie, ziekte of re-integratie.

Verdeling binnen arbeidsrecht

Binnen het arbeidsrecht kan er een verdeling worden gemaakt in drie hoofdgroepen:

Waar moet u op letten... Tips bij Arbeidsrecht

Arbeidsrecht - Huis Advocaten

Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van arbeidsrecht. Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaan zij aan de slag met uw zaak. Samen met u kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat arbeidsrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat arbeidsrecht en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

 

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)