Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Misdrijf & Justitie

Advocaat strafrecht

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Wordt u verdacht van geweld of mishandeling? Bent u doorgereden na een aanrijding of heeft u gereden onder invloed? Of bent u aangehouden wegens diefstal, drugs of wapenbezit? Dan heeft u recht op, én een groot belang bij bijstand van een goede en ervaren advocaat strafrecht.

Lees meer over het recht op bijstand van een advocaat.

Advocaat - misdrijf & Justitie

In het strafrecht zijn de regels vastgelegd waaraan burgers zich moeten houden. Houdt iemand zich niet aan deze regels, dan pleegt hij een strafbaar feit. Er zijn twee soorten strafbare feiten; een overtreding en een misdrijf. Het verschil met een overtreding is dat een misdrijf in de regel zwaarder is en berecht wordt door de meervoudige kamer.

Wanneer u in aanraking komt met politie en justitie, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een strafrecht advocaat in te schakelen. Wij kunnen uw belangen behartigen en u voorlichten over wat u kunt verwachten. Wij zijn gebonden aan ons beroepsgeheim. Tevens kunnen wij u wijzen op uw rechten en plichten als verdachte en de nodige acties ondernemen.

Advocaat misdrijf - jeugd(straf)recht

Het kan ook voorkomen dat uw kind wordt verdacht van een misdrijf. Voor u als ouder, voogd of verzorger een erg vervelende en onzekere situatie. Wij zijn tevens gespecialiseerd in jeugd(straf)recht en kunnen u antwoord geven op al uw vragen en uw kind bijstaan in zijn of haar verweer bij de kinderrechter.

Advocaat misdrijf - dagvaarding

Wij adviseren u om direct actie te ondernemen indien u een dagvaarding heeft ontvangen in verband met uw misdrijf. Uw strafrecht advocaat heeft dan de tijd om uw verdediging goed voor te bereiden. Een dagvaarding is een officiële brief van de Officier van Justitie (OvJ) waarin u als verdachte wordt opgeroepen om bij een rechtbankzitting aanwezig te zijn. Op de voorkant van de brief kunt u lezen waarvan de Officier van Justitie u verdenkt. Ook staat op de voorkant waar en wanneer de zitting zal plaatsvinden. Iedereen heeft het recht zich te laten bijstaan door een advocaat. Dit kost niet meer dan strikt noodzakelijk. Wij helpen u namelijk ook graag op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (ook wel toevoeging genoemd of pro deo).

Begeleiding en advies in alle fases van het strafproces

De advocaten van Huis Advocaten staan u met raad en daad bij in alle fases van het strafproces. Ook slachtoffers en benadeelden die vervolging willen instellen en hun schade willen verhalen op de daders.

Huis Advocaten behandelt zaken die tot het gewone strafrecht behoren, zoals bedreiging, diefstal, fraude, zedendelict, doodslag en mishandeling. Tevens behandelt Huis Advocaten zaken die behoren tot het bijzondere strafrecht. Hierbij kunt u denken aan:

De strafrechtadvocaten van Huis Advocaten werken tevens op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo of toevoeging).

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak

Wij strijden voor uw belangen en verlenen de beste juridische bijstand aan de verdachte of slachtoffer. Wij zijn ervaren met de moderne strafrechtpraktijk en zijn in alle opzichten uitgerust om de zware verantwoordelijkheid van uw verdediging ter hand te nemen. Bovendien zitten wij met 26 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat strafrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat strafrechten de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)