Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Eigen woning

Bij koop van een eigen woning is de makelaar vaak uw eerste adviseur. Daarna volgt er de ondertekening van de akte van levering bij de notaris, gevolgd door inschrijving bij het Kadaster. Dit geldt zowel bij eigendom van woonhuis op eigen grond als bij appartement of bij erfpachtrecht. Tijdens aan- of verkoop van een woning kunnen de nodige (juridische) problemen ontstaan.

De Huis Advocaten voor eigen woning helpen u als u met problemen te maken krijgt omtrent uw woning. Neem contact op met een vastgoed advocaat van Huis Advocaten.

Loopt u tegen problemen met de koop of levering van uw nieuwe huis aan?

Juridische geschillen over onroerend goed komen regelmatig voor, ondanks dat deskundigen u hebben bijgestaan. Uit ervaring blijkt dat juridische expertise van een advocaat vaak pas in een tè laat stadium wordt ingeschakeld. U kunt dit voorkomen door vanaf het begin juridisch advies in te winnen. Huis Advocaten zet een aantal belangrijke zaken voor u op een rij.

Worden de afspraken niet nagekomen?

Heeft u problemen bij de overdracht, hypotheek of met de makelaar? Wat kunt u doen indien de verkoper afziet van de verkoop van de woning? Of indien na de koop blijkt dat de woning gebreken vertoont? Lees hoe u dit kunt voorkomen en oplossen.

Wanneer kunt u de koopovereenkomst beëindigen?

De mogelijkheden en voorwaarden om de overeenkomst te beëindigen staan in de koopovereenkomst. De meest voorkomende voorwaarde is het financieringsvoorbehoud. Lees meer

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht en wilt u advies over de koop-aanneemovereenkomst? Heeft u een conflict met uw buurman over overhangende bomen of de gemeenschappelijke schutting? Of zijn er problemen bij de Vereniging van Eigenaren (VVE)? Huis Advocaten is u graag van dienst!

Advocaat koopovereenkomst woning

Een goede voorbereiding is het halve werk. Het is raadzaam om van begin af aan juridisch advies in te winnen. Hierdoor kunt u onaangename verrassingen, extra kosten of andere negatieve aspecten, voorkomen. 

Is het uitgelopen tot een conflict of loopt er reeds een procedure? Onze advocaat koopovereenkomst staat u graag bij met een eerlijk advies op maat over uw kansen, mogelijkheden en obstakels.

Direct actie ondernemen met onze advocaat koopovereenkomst.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat koopovereenkomst en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)