Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Contracten

Advocaat contractenrecht

Elke particulier sluit voortdurend overeenkomsten (contracten). Wanneer iedereen zich houdt aan hetgeen is afgesproken, is er geen enkel probleem. Deze problemen ontstaan pas wanneer één van de partijen zijn verplichtingen niet nakomt of wanneer er onduidelijkheid bestaat over de gemaakte afspraken. Wanprestatie is het gevolg. Een advocaat contractenrecht van Huis Advocaten staat u bij als u problemen heeft met een contractpartij. Neem contact op met een advocaat contractenrecht voor direct advies.

Voorbeelden van contracten:

Advocaat arbeidsovereenkomst

Twijfelt u over bedingen in uw arbeidsovereenkomst? Of wilt u meer weten over arbeidscontractbepalingen als proeftijd, vakantie, concurrentiebeding? Speelt er een ontslagsituatie? Huis advocaten zet een aantal belangrijke zaken bij arbeidsovereenkomst voor u op een rij.

Advocaat koopovereenkomst

Juridische geschillen over koop en verkoop komen regelmatig voor, ondanks dat deskundigen u hebben bijgestaan. Meestal is er sprake van consumentenkoop. Wat kunt u doen indien de verkoper afziet van de verkoop van bijvoorbeeld de auto of woning? Of indien na de koop blijkt dat de auto gebreken vertoont? Problemen met de koopovereenkomst voorkomen of oplossen.

Advocaat huurovereenkomst

Twijfelt u over de voorwaarden in het huurcontract? Welke huurverhogingen mogen er per jaar worden doorgevoerd? In welke gevallen dient de huurcommissie ingeschakeld te worden?
Onze advocaat huurrecht van Huis Advocaten is u graag van dienst.

Advocaat geldleningovereenkomst

Algemene voorwaarden (“kleine lettertjes”)

Algemene voorwaarden worden vaak naast een overeenkomst gebruikt. Hierin worden bedingen opgenomen die de andere partij standaard onderdeel wil laten uitmaken van de door hem gesloten overeenkomsten. Lees meer

Advies door een advocaat contractenrecht

Wanneer iedereen zich houdt aan hetgeen is afgesproken is er geen enkel probleem. Geloven of vertrouwen dat een (mondelinge) afspraak wordt nageleefd, is in deze tijd een tè wankele basis. Geregeld komt het voor dat één van de partijen zijn verplichtingen niet nakomt. Of dat er onduidelijkheid bestaat over de gemaakte afspraken.

Wilt u bepalingen uit een overeenkomst afdwingen? Of wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn?
Een goede voorbereiding is het halve werk. Uit ervaring blijkt dat juridische expertise van een advocaat contractenrecht vaak pas in een laat stadium wordt ingeschakeld.
Voorkom conflicten over een overeenkomst en regel de inhoud goed van te voren. Raadpleeg tijdig een advocaat contractenrecht voor een goed en “waterdicht” contract op maat.

Heeft u te maken met een kwestie rondom een overeenkomst? Onze advocaat contractenrecht staat u graag bij met een eerlijk advies op maat over uw kansen, mogelijkheden en obstakels.

Mogelijke vraagstukken bij contracten:

Waar moet u op letten... Tips bij contractenrecht

Ik heb van de verkoper een product gekregen die anders is dan dat ik besteld heb. De verkoper zegt dat het product precies hetzelfde is het product dat ik besteld heb?
Ik heb mijn product voor reparatie terug gebracht, want het werkte niet naar behoren. Nu brengt de verkoper de kosten van de reparatie bij mij in rekening. Moet ik de rekening nu betalen?
Ik heb mijn product al 5 keer ter reparatie naar de verkoper gebracht. Kan ik mij beroepen op niet- goed-geld-terug?

Wat kan een advocaat contractenrecht doen?

Het gaat erom dat de advocaat uw belangen waarborgt. Vóórdat u een overeenkomst sluit, kan uw advocaat met advies voorkomen dat er problemen ontstaan. Hij helpt u bij het opstellen van een contract en bij het aangaan van algemene voorwaarden. Of het nu om de verhuur gaat van uw woning of om het ondertekenen van uw arbeidscontract.

Ook achteraf als het mis gaat, zorgt de advocaat ervoor dat u rechten kunt laten gelden, door nakoming te eisen of schade te verhalen.

Direct actie ondernemen met onze advocaat contractenrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat contractenrecht en de vestiging bij u in de buurt.

Op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)