Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Vastgoed

Wilt u een andere Non profit organisatie overnemen? Wordt u als bestuurder aansprakelijk gesteld? En wie is vertegenwoordigingsbevoegd om namens de organisatie contracten te sluiten? Allemaal vraagstukken die onder het ondernemingsrecht geschaard worden.

Voorbeeldzaken vastgoed en huurrecht

De complexiteit van vastgoed transacties en de door partijen gestelde eisen nemen toe. En bij dergelijke transacties kunnen grote belangen komen kijken. Om onroerend goed transacties voorspoedig te laten verlopen, is begeleiding van de aan- of verkoop van onroerend goed van begin tot het einde dan ook raadzaam. Ditzelfde geldt bij huurrechtelijke situaties, waarbij een goede voorbereiding het halve werk kan zijn.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak
De Huis advocaten hebben jarenlange ervaring op dit rechtsgebied. In vastgoedzaken is een goede samenwerking tussen advocaten en notarissen van groot belang. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Bij Huis Advocaten vindt u ze onder één dak. Bovendien zitten wij met 22 vestigingen altijd bij u in de buurt.
 

Direct actie ondernemen met onze advocaat vastgoedrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)