Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Internet

E-commerce en Internet
Wilt u een webshop starten en weten of de juridisch aspecten in orde zijn? Wilt u een complete set algemene voorwaarden voor  uw online verkoop of heeft u een gebrekkig product online gekocht en wilt u weten wat uw rechten zijn? Staat u op het punt een software licentieovereenkomst af te sluiten? Vraagstukken die (mede) onder het E-commerce & IT recht vallen.

E-commerce & IT recht
Het aantal transacties dat over internet plaatsvindt blijft toenemen. Steeds meer ondernemers en particulieren ervaren het internet als een nieuw verkoop- en koopkanaal voor producten en/of diensten. Het is dan ook noodzakelijk om goed voorbereid het internet op te gaan. Daarnaast zijn bedrijven en particulieren steeds vaker afhankelijk van goed functionerende software. Hiervoor zijn diverse overeenkomsten mogelijk, allen met eigen voor -, en nadelen.

Onder het e-commerce & IT recht komen onder meer de volgende aspecten aan bod.

 

Voorkom ongewenste verrassingen, handel preventief
De juridische aspecten van e-commerce en het IT recht kunnen complex zijn. Zo stelt de wet bijvoorbeeld specifieke regels aan het sluiten van online overeenkomsten. Indien deze regels niet op juiste wijze worden toegepast kan de geldigheid van de overeenkomst in het geding komen. Een advocaat in dergelijke zaken is dan ook noodzakelijk.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak
De advocaten van Huis Advocaten hebben zich gespecialiseerd op het gebied van e-commerce en IT Recht. Samen met u wordt uw juridische positie zo nauwkeurig mogelijk in kaart gebracht. Om vervolgens de juiste afwegingen te kunnen maken en de beste oplossing te kiezen. Bovendien zitten wij met 22 vestigingen altijd bij u in de buurt.
 

Direct actie ondernemen met onze advocaat internet.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)