Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Belasting


Indien problemen met de Belastingdienst bestaan uit geschillen die niet kunnen worden opgelost met een belastingadvies, is het raadzaam om een fiscaal advocaat in te schakelen. Dit kan variëren van belastingprocedures tegen aanslagen tot het voeren van uw verdediging in een fraudezaak bij de strafrechter.

Het is verstandig advies in te winnen alvorens te discussiëren met de fiscus. Tijdig deskundig juridisch advies is raadzaam en kan veel geld schelen.

Huis Advocaten. Een duidelijk zaak
De advocaten van Huis Advocaten adviseren en begeleiden u als ondermemer. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het fiscaal recht. Op een professionele en resultaat gericht wijze gaan wij te werk. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden. Zodat de juiste strategie bepaald en uitgezet kan worden. Bovendien zitten wij met 22 vestigingen altijd bij u in de buurt.
 

Direct actie ondernemen met onze advocaat.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)