Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Overheid

Bent u het niet eens met een besluit van de overheid over de bestemming van uw onroerend goed? Is uw aanvraag niet gehonoreerd? Heeft u onterecht een boete gekregen? Allen vragen die vallen binnen het bestuursrecht.

Het bestuursrecht
Het bestuursrecht bevat regels voor de verhouding tussen de overheid en de individuele burgers, bedrijven en dergelijke. De overheid neemt besluiten die van grote invloed kunnen zijn op burgers en bedrijven. Hierbij kan het gaan om besluiten over de sociale zekerheid en de aanleg van infrastructuur maar ook

Het is verstandig advies in te winnen alvorens te discussiëren met overheden. Al gauw kunt u te maken krijgen met het grote aantal bestuursrechtelijke wetten, uitvoerende en toezichthoudende instanties. Tijdig deskundig juridisch advies is dus raadzaam, want de vele termijnen zijn bij overschrijding fataal.

Huis Advocaten. Een duidelijk zaak
De advocaten van Huis Advocaten adviseren en begeleiden u als ondermemer. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het bestuursrecht. Op een professionele en resultaat gericht wijze gaan wij te werk. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden. Zodat de juiste strategie bepaald en uitgezet kan worden.
 

Direct actie ondernemen met onze advocaat bestuursrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)