Huis Advocaten - Een duidelijke zaak

NL EN DE

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)

Zoekformulier

Aanbesteding

Aanbesteding
Als (Overheids)instelling, zoals waterschappen, hoogheemraadschappen, woningcorporaties en instellingen in de zorg en het onderwijs, heeft u bij de inkoop te maken met het aanbestedingsrecht. Hierbij doen zich vragen voor zoals:
Moet de verlenging van een reeds bestaand contract met de ICT leverancier worden aanbesteed? Hoe wordt de waarde van een opdracht berekend? Kan ik gebruikmaken van een verkorte termijn? Hoe moet ik een afwijzing motiveren?

Als een (overheids)instelling leveringen of diensten afneemt van een bedrijf, gelden de zogenaamde aanbestedingsprocedures. Om deze procedures zorgvuldig te doorlopen is niet altijd eenvoudig.

Hoe kunnen wij u helpen ?
Wij kunnen u als (overheids)instellingen onder meer helpen op de volgende punten:

(Overheids)instellingen zien zich geconfronteerd met het feit dat enerzijds de wettelijke bepalingen van het aanbestedingsrecht snel veranderen en steeds ingewikkelder lijken te worden en anderzijds ontevreden leveranciers vaker bereid zijn een procedure te beginnen. Uit onderzoek is ook gebleken dat het aantal rechtszaken op het gebied van het aanbestedingsrecht elk jaar toeneemt.

Huis Advocaten. Een duidelijke zaak
Bij Huis Advocaten zijn advocaten werkzaam die jarenlange ervaring hebben op het gebied van aanbestedingsrecht. Op een betrokken en resultaatgerichte wijze gaan zij aan de slag met uw vraag of zaak. Samen met u kijken ze naar de verschillende mogelijkheden om snel tot de beste oplossing te komen. Bovendien zitten wij met 22 vestigingen altijd bij u in de buurt.

Direct actie ondernemen met onze advocaat aanbestedingsrecht.

Mail uw vrijblijvende zaakevaluatie of bel onze intakebalie op 0900 - 23 82 382 (lokaal tarief). Wij beoordelen dan uw zaak met de juiste advocaat en de vestiging bij u in de buurt.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00.

Vestigingen

Bel direct (lokaal tarief) 0900-2382382 (dagelijks tot 22.00 uur)